Over AcaBoo

Hi! Wij zijn AcaBoo, een platform van studenten, voor studenten. En wij vinden dat al jouw studieboeken altijd en overal beschikbaar moeten zijn voor een lage prijs. Daarom hebben wij een online platform voor jou ontwikkeld, zodat je zo makkelijk en snel mogelijk altijd en overal kunt studeren. Al je studieboeken, samenvattingen en notities overzichtelijk bij elkaar, zodat je laptop het enige is wat je nodig hebt.

Momenteel zitten we in ontwikkelingsfase van ons platform. Dit betekent dat we een pilot houden voordat de abonnementsservice écht gelanceerd wordt. Meedoen aan deze pilot is geheel vrijblijvend en in de eerste maand bieden we onze service geheel gratis aan. Op dit moment kun je in de boeken markeren en notities maken en in het vervolg komen er nog meer features die je het leren een stuk gemakkelijker maken. Zo komt er een markeringssamenvatting waarbij al je gemarkeerde stukken automatisch in een samenvatting komen, een chatfunctie, een uitgebreide zoekfunctie en meer!

Wij hopen dat je met veel plezier en gemak van ons platform gebruik zult maken. Natuurlijk staan we ook altijd open voor feedback!

 
 • Mikel Palokaj
  El Capitan
 • Charlotte van Oorschot
  Project Builder
 • Bente Bucker
  Marketing Wizard
 • Tim de Ridder
  Mr. Finance